Cookies

Správce webu

Provozovatel webu, Petr Dospěl, Švadlenkova 124 530 02 Mikulovice, IČ: 48164453, dospel@volny.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Typ Název Účel
Technicky nutná PHPSESSID Běh aplikace

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

Stavitel Pardubice - Petr Dospěl

Naše přednosti

  • Spolupracujeme s odborníky v oboru a zkušenými řemeslníky
  • Ručíme za odvedenou práci
  • Přizpůsobíme se vašim požadavkům
  • Působíme po celých východních Čechách
  • Výslednou cenu se dozvíte před zahájením stavby

Působíme především v oblastech:

  • Hradec Králové
  • Náchod
  • Rychnov nad Kněžnou
  • Ústí nad Orlicí
  • Holice
  • Jaroměř
  • Dobruška
  • Jičín
  • Kolín
  • Litomyšl
  • Hlinsko
  • Chrudim
  • Vysoké Mýto
  • Heřmanův Městec
  • Pardubice
  • Kutná Hora

Petr Dospěl

Sídlo: Švadlenkova 124 530 02 Mikulovice (mapa)

Telefon: +420 774 433 353

Email: dospel@volny.cz

IČ: 48164453 / DIČ: CZ6711071246

Petr Dospěl je zapsán u Živnostenského úřadu v Pardubicích.

Chcete se zeptat? Napište nám...

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: